Preloader Close
Boat House, 152/21 City Road,
Hoxton, N1 6NG, UK.

Holmann Tech va pune la dispozitie sistemul de monitorizare GPS in timp real – HTGPS ce a fost creeat cu scopul de a oferii toate informatiile necesare pentru a usura coordonarea flotelor, pentru a reduce cheltuielile inutile si pentru a imbunatatii productivitatea companiei.

HTGPS utilizeaza doar echipamente GPS profesionale pentru urmarirea vehiculelor,pentru citirea datelor de la bordul masinii (CAN) si pentru monitorizarea nivelul de combustibil din rezervor (sonda litrometrica), iar in functie de domeniul de activitate se stabileste ce echipamente GPS sunt potrivite pentru a avea acces la toate informatiile necesare pentru un management corect si eficient.

Prin dotarea flotei cu echipamente GPS si utilizand serviciile de monitorizare GPS , tot mai multe companii se bucura de avantajele oferite de acestea, investitia fiind amortizata in scurt timp.

Deoarece HTGPS doreste sa vina in ajutorul companiilor detinatoare de flote, indiferent de dimensiuni, va pune la dispozite tehnologii inovatoare si echipamente GPS la preturi accesibile pentru a beneficia de toate avantajele oferite de sistemele de monitorizare GPS cu investitii minime ce se amortizeaza rapid in timp prin reducerea cheltuielilor inutile, depistarea si prevenirea furturilor de combustibil, eficientizarea activitatii specifice prin sisteme de rutare si cresterea productivitatii.

Echipele de montaj sunt bine instruite si gata sa intervina pentru executarea montajelor in mod rapid si eficient, sa puteti astfel sa va bucurati de avantajele oferite de sistemul de monitorizare GPS intr-un timp cat mai scurt.

Sistemul dispune de toate functiile care asigura protectia vehiculului, determinarea pozitiei si urmarirea acestuia in mod online si in timp real, precum si a altor parametrii redati de catre vehicul precum:kilometraj, turatie motor, temperatura motor, cuplu motor/turbina, greutate pe axe, ore functionare motor, pilot automat, tahograf, nivel combustibil, consum injectie,pedala frana.

Produse

Echipamente Monitorizare GPS