Preloader Close
Boat House, 152/21 City Road,
Hoxton, N1 6NG, UK.

Echipamente Monitorizare GPS


Holmann Tech vă pune la dispoziție sistemul de monitorizare GPS în timp real – HTGPS ce a fost creeat cu scopul de a oferii toate informațiile necesare pentru a ușura coordonarea flotelor, pentru a reduce cheltuielile inutile și pentru a îmbunătății productivitatea companiei.

HTGPS utilizează doar echipamente GPS profesionale pentru urmărirea vehiculelor,pentru citirea datelor de la bordul mașinii (CAN) și pentru monitorizarea nivelul de combustibil din rezervor (sondă litrometrică), iar în funcție de domeniul de activitate se stabilește ce echipamente GPS sunt potrivite pentru a avea acces la toate informațiile necesare pentru un management corect și eficient.

Prin dotarea flotei cu echipamente GPS și utilizând serviciile de monitorizare GPS , tot mai multe companii se bucură de avantajele oferite de acestea, investiția fiind amortizată în scurt timp.

Deoarece HTGPS dorește să vină în ajutorul companiilor dețînătoare de flote, indiferent de dimensiuni, vă pune la dispoziție tehnologii inovatoare și echipamente GPS la prețuri accesibile pentru a beneficia de toate avantajele oferite de sistemele de monitorizare GPS cu investiții minime ce se amortizează rapid în timp prin reducerea cheltuielilor inutile, depistarea și prevenirea furturilor de combustibil, eficientizarea activității specifice prin sisteme de rutare și creșterea productivității.

Echipele de montaj sunt bine instruite si gata sa intervina pentru executarea montajelor in mod rapid si eficient, sa puteti astfel sa va bucurati de avantajele oferite de sistemul de monitorizare GPS intr-un timp cat mai scurt.

Sistemul dispune de toate funcțiile care asigură protecția vehiculului, determinarea poziției și urmărirea acestuia în mod online și în timp real, precum și a altor parametrii redați de către vehicul precum:kilometraj, turație motor, temperatură motor, cuplu motor/turbină, greutate pe axe, ore funcționare motor, pilot automat, tahograf, nivel combustibil, consum injecție,pedala frână.

Produse

Echipamente Monitorizare GPS