Preloader Close

Monitorizare GPS Utilaje de Construcții

Monitorizarea GPS în Domeniul Construcțiilor


În domeniul construcțiilor sunt incluse foarte multe investiții și coordonarea multor activități. De la organizarea materialelor de construcții și a resurselor umane până la utilaje și echipamente, managerul unei firme de construcții trebuie să aibă întreagă situație sub control.

În cazul unei organizări și gestionări slabe, numele companiei poate fii pus în pericol. În cazul monitorizarii corecte a flotei de utilaje aflate în teren, cheltuielile sunt ținute sub control iar siguranță angajaților este garantată.

Întârzierile cauzate de timpi morți, uzura utilajelor duc la creșterea costurile dar și la scăderea productivității și au un aport negativ privind reușită unui proiect în cazul în care nu sunt combătute.

Sistemul de monitorizare gps HTGPS va pune la dispoziție mijloacele necesare pentru monitorizarea în timp real a parcului de utilaje și facilitează managementul corect al resurselor pentru a duce la bun sfârșit orice proiect.


Cu ajutorul echipamentelor oferite de sistemul HTGPS puteți vedea în timp real unde se află utilajele dumneavoastră, puteți monitoriza activitatea acestora, orele efective de lucru, consumul de combustibil și puteți identifica prin intermediul celor 11 tipuri de rapoarte cauzele pentru care productivitatea echipei/echipelor de pe teren este scăzută și puteți lua cele mai bune măsuri pentru optimizarea activității acestora

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de execuție

Monitorizare GPS
în timp real

Siguranță șoferilor și a mărfii