Preloader Close

Monitorizare GPS Utilaje de Constructii

Monitorizarea GPS in Domeniul Constructiilor

In domeniul constructiilor sunt incluse foarte multe investitii si coordonarea multor activitati. De la organizarea materialelor de constructii si a resurselor umane pana la utilaje si echipamente, managerul unei firme de constructii trebuie sa aiba intreaga situatie sub control.

In cazul unei organizari si gestionari slabe, numele companiei poate fii pus in pericol. In cazul monitorizarii corecte a flotei de utilaje aflate in teren, cheltuielile sunt tinute sub control iar siguranta angajatilor este garantata.

Intarzierile cauzate de timpi morti, uzura utilajelor duc la cresterea costurile dar si la scaderea productivitatii si au un aport negativ privind reusita unui proiect in cazul in care nu sunt combatute.

Sistemul de monitorizare gps HTGPS va pune la dispozitie mijloacele necesare pentru monitorizarea in timp real a parcului de utijale si faciliteaza managementul corect al resurselor pentru a duce la bun sfarsit orice proiect.


Cu ajutorul echipamentelor oferite de sistemul HTGPS puteti vedea in timp real unde se afla utilajele dumneavoastra, puteti monitoriza activitatea acestora, orele efective de lucru, consumul de combustibil si puteti identifica prin intermediul celor 12 tipuri de rapoarte cauzele pentru care productivitatea echipei/echipelor de pe teren este scazuta si puteti lua cele mai bune masuri pentru optimizarea activitatii acestora

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii