Preloader Close
monitorizare gps

Monitorizare GPS în Timp Real

Monitorizare GPS

Sistemul de monitorizare GPS - HTGPS colectează automat informațiile, cu o periodicitate de 3 secunde din momentul pornirii vehiculului și 60 de secunde cu motorul oprit, acestea fiind transmise în paralel către serverul central. Folosind în exclusivitate hărți digitale Google, astfel vizualizați în timp real unde se află vehiculul dumneavoastră, ceea ce permite o relaționare mai bună între dispecer și șofer, dar și posibilitatea de a se lua cele mai bune decizii la timp. În cazul lipsei de acoperire GPRS, datele netransmise rămân stocate în memoria internă a echipamentului GPS. În momentul reconectarii la GPRS, datele sunt transmise automat în baza de date centrală, unde sunt procesate.

HTGPS oferă soluții complete de monitorizare GPS în timp real utilizând echipamente GPS profesionale, dar și de manangement al flotei prin acces la 11 tipuri de rapoarte complete, adaptabile oricărui domeniu de activitate după nevoile reale ale clienților, posibilitatea personalizării platformei oricăror cerințe de organizare internă a companiei – gruparea vehiculelor, definirea de subconturi chiar și cu drepturi limitate. Utilizatorul are acces protejat prin nume și parolă la aplicația software prin internet, utilizând un browser de internet (ex: Chrome, Mozila, Opera).

Utilizând sistemul de monitorizare GPS HTGPS, utilizatorul are acces la următoarele informații de baza: porniri, sosiri, locul și timpul opririlor și totalul acestora (foaie de parcurs), kilometrii parcurși, viteză, drum parcurs, consum normat de aplicație, alimentari, consum și extrageri de combustibil prin sondă litrometrică, kilometrii, temperatura motorului, orele de funcționare, pilotul automat și greutatea pe axe, litri combustibil injecție, cuplul puterii la motor, turația motorului de la bordul mașinii prin CAN.

De asemenea, utilizând serviciile furnizate de sistemul de monitorizare GPS HTGPS puteți monitoriza și situația timpilor de mers, a orelor de lucru în interval de timp la alegere (lunar, zilnic etc), traseele, stationarile și opririle vehiculului pe hărți digitale cu opțiune de mărire/micșorare, diferențierea utilizării în interes de serviciu sau personal, depășirea limitelor legale de viteză, vizionarea în timp real al programului de conducere și descărcarea tahografului de la distanță.

HTGPS oferă de asemenea și serviciul de vizionare direct pe hărți digitale Google ale drumurilor aglomerate sau libere, posibilitatea de a vizualiza punctele de interes vizitate sau nevizitate (client vizitați sau nu), posibilitatea legării echipamentului gps la alarmă mașinii și transmiterea alarmei prin SMS și posibilitatea opririi motorului în caz de furt.

Pentru a facilita comunicarea și managementul flotei dumneavoastră, sistemul de monitorizare GPS HTGPS va pune la dispoziție: foaia de parcurs (ruta) predefinită, trimisă șoferului direct din aplicația web cu funcție de comunicare, tabletă șofer cu funcție de navigație, rutare, confirmare activitate (preluare/predare/lipsa) și dispecerat, optimizarea rutei predefinite automată sau selective și dispecerat bidirecțional.

Pentru că managementul unei flote poate fii copleșitor uneori, HTGPS va vine în ajutor cu notificări bazate pe timp sau distanță privind expirarea asigurării, taxelor de drum, consumabilelor etc, managementul cheltuielilor pe fiecare mașină sau pe toată flota, setarea și trimiterea rapoartelor la interval de timp prestabilit prin e-mail, iar lista poate continua.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii