Preloader Close

Optimizare Rute si Comunicare Bidirectionala

Descriere

Sistemul de monitorizare gps HTGPS va poate pune la dispozitie solutii de rutare pentru a satisface nevoile domeniului dumneavoastra de activitate, astfel crescand productivitatea companiei dumneavoastra cu un cosum minim de resurse si kilometrii parcursi.

Sistemul de rutare HTGPS ajuta la optimizarea rutelor dupa durata si distanta de parcurs, eficientizeaza ordinea efectuarii sarcinilor, permite alocarea si gruparea masinilor pentru indeplinirea acestor sarcini in mod eficient si cu un cosum cat mai redus de resurse si poate fii configurat astfel in cat masinile sa parcurga rute unice sau recurente.

Sistemul de optimizare a rutelor pregateste rutele zilnice luand in calcul o multitudine de factori precum selectarea celui mai apropiat vehicul fata de punctul de interes, capacitatea de incarcare a vehiculului, timpul total de lucru al vehiculului, timpul necesar livrarii, cantitatea de produse livrate, ora la care poate fii preluat produsul, traficul pe rutele posibile de urmat, numarul de soferi ce pot indeplinii sarcinile si lista poate continua.

Care sunt beneficiile utilizarii unui sistem de rutare?


  • Se reduce timpul atribuit planificarii rutelor.
  • Se imbunatateste calitatea serviciilor prestate deoarece se reduce timpul de livrare, ceea ce se converteste in clienti satisfacuti.
  • Se reduce consumul de resurse, atat in privinta carburantului cat si a kilometrilor parcursi, ceea ce duce la imbunatatirea productivitatii companiei dumneavoastra.
  • Amortizarea investitiei - imbunatatirea situatiei este vizibila la scurt timp de la implementarea serviciului in activitatea companiei dumneavoastra.
  • Se reduc consumul de combustibil si timpul irosit in trafic ce se datoreaza utilizarii unor trasee ineficiente.
  • Se reduce numarul de vehicule necesare pentru indeplinirea sarcinilor sau optimizarea acestora.
  • Se imbunatateste timpul de livrare si asigura respectarea termenelor limita.
  • Se reduce numarul de kilometrii parcursi ceea ce ajuta la reducerea cheltuielilor legate de mentenanta flotei.

Sistemul de rutare HTGPS se poate adapta oricarui domeniu de activitate conform nevoilor reale ale clientului.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii