Preloader Close

Sonda Litrometrica

Descriere

Sistemul de monitorizare HTGPS va vine in ajutor cu solutii complete de monitorizare si management al flotelor dumneavoastra, utilizand echipamente GPS profesionale pentru monitorizarea in timp real a vehiculelor si sonda litrometrica pentru monitorizarea nivelului de combustibil cu precizie ridicata.

Intrucât costurile combustibilului combina una dintre cele mai mari cheltuieli în exploatarea flotei, gestionarea combustibilului devine esențiala pentru fiecare proprietar de flote. De aceea va propunem si va prezentam un senzor de nivel de combustibil foarte precis, cu scopul de a preveni furturile de combustibil din propria flota si de a economisi o suma impresionanta de bani. Aceasta sonda furnizeaza date si citiri stabile si precise.

Ce este o sonda litrometrica?
Sonda litrometrica este un sensor capacitiv de nivel ce a fost dezvoltat pentru monitorizarea nivelului de carburant din rezervoarele camioanelor, autoutilitarelor, utilajelor,detectand cu mare precizie variatile(cresterile sau scaderile) de combustibil, astfel putand fii depistate eventualele extrageri de combustibil.

Sonda litrometrica este calibrata in functie de capacitatea rezervorului raportandu-se la dimensiunea finala a acesteia (dimensiunea sondei este ajustata in functie de dimensiunea rezervorului).

De ce sa alegi un senzor de combusitibil (Sonda Litrometrica)?

Dotarea vehiculelor dumneavoastra cu sonda litrometrica va ajuta sa:

  • - Reduceti consumul de carburant cu pana la 25%
  • - Depistati si sa preveniti eventualele extrageri de combustibil
  • - Monitorizati situatia alimentarilor, astfel este prevenit furtul la pompa (se compara litrii de pe bon cu numarul de litrii inregistrati de catre sonda)
  • - Monitorizati consumul de combustibil mediu
  • - Control asupra carburantului din rezervor 24/24

HTGPS asigura montajul si calibrarea sondelor litrometrice prin intermediul unei echipe bine pregatite, astfel asigurandu-va ca beneficiati de date reale ce va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Sonda litrometrica se instaleaza pe rezervor, dimensiunea fiind ajustata prin taiere si este de asemenea etansata prin garnitura.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii