Preloader Close
sonda litrometrica

Sonda Litrometrică

Sonda Litrometrica

Sistemul de monitorizare HTGPS va vine în ajutor cu soluții complete de monitorizare și management al flotelor dumneavoastră, utilizând echipamente GPS profesionale pentru monitorizarea în timp real a vehiculelor și sondă litrometrică pentru monitorizarea nivelului de combustibil cu precizie ridicată.

Intrucât costurile combustibilului combină una dintre cele mai mari cheltuieli în exploatarea flotei, gestionarea combustibilului devine esențiala pentru fiecare proprietar de flote. De aceea va propunem și va prezentăm un senzor de nivel de combustibil foarte precis, cu scopul de a preveni furturile de combustibil din propria flota și de a economisi o suma impresionantă de bani. Această sondă furnizează date și citiri stabile și precise.

Ce este o sondă litrometrică?
Sonda litrometrică este un sensor capacitiv de nivel ce a fost dezvoltat pentru monitorizarea nivelului de carburant din rezervoarele camioanelor, autoutilitarelor, utilajelor,detectand cu mare precizie variatile(creșterile sau scăderile) de combustibil, astfel putând fii depistate eventualele extrageri de combustibil.

Sonda litrometrică este calibrată în funcție de capacitatea rezervorului raportându-se la dimensiunea finală a acesteia (dimensiunea sondei este ajustată în funcție de dimensiunea rezervorului).

De ce să alegi un senzor de combusitibil (Sonda Litrometrica)?

Dotarea vehiculelor dumneavoastră cu sonda litrometrică vă ajută să:

  • - Reduceți consumul de carburant cu până la 25%
  • - Depistați și să preveniți eventualele extrageri de combustibil
  • - Monitorizați situația alimentărilor, astfel este prevenit furtul la pompă (se compară litrii de pe bon cu numărul de litrii înregistrați de către sondă)
  • - Monitorizați consumul de combustibil mediu
  • - Control asupra carburantului din rezervor 24/24

HTGPS asigură montajul și calibrarea sondelor litrometrice prin intermediul unei echipe bine pregătite, astfel asigurându-va că beneficiați de date reale ce va ajută să luați cele mai bune decizii.

Sonda litrometrică se instalează pe rezervor, dimensiunea fiind ajustată prin tăiere și este de asemenea etanșata prin garnitură.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii