Preloader Close

Monitorizare GPS Agricultura

Monitorizarea GPS in Domeniul Agriculturii

In domeniul agriculturii principala preocupare privind gestionarea unei flote de vehicule si utilaje agricole este organizarea si coordonarea acestora pe suprafetele agricole, monitorizarea consumului si a orelor de lucru.

Tot mai multe companii ce isi desfasoara activitatea in domeniul agriculturii apeleaza la tehnologii noi pentru a imbunatatii productivitatea. Din cauza faptului ca in domeniul agricol utilajele si vehiculele agricole functioneaza cu cantitati considerabile de combustibil, este vital ca acestea sa fie monitorizate pentru a depista si prevenii furtul de combustibil.

Sistemul de monitorizare gps HTGPS va vine in ajutor oferind solutii complete de monitorizare si management pentru flota dumneavoastra.

Prin intermediul echipamentelor gps oferite de HTGPS aveti control total asupra flotei dumneavoastra prin vizualizarea in timp real a: locatiei, viteza, orele de functionare motor, nivelului de combustibil din rezervor si a consumului.

Cu ajutorul sistemului HTGPS puteti depista si prevenii furtul de combustibil, puteti delimita perimetrul in care un utilaj trebuie sa activeze (parcela) cu functie de notificare in cazul in care utilajul paraseste zona respectiva.


Sistemul de monitorizare gps HTGPS va pune la dispozitie solutii complete pentru eficientizarea activitatii companiei dumneavoastra dar si reducerea costurilor de operare, astfel incat prejudiciile care afecteaza compania pe termen scurt sau lung cauzate de lucrari nejustificate sau efectuate necorespunzator sunt reduse.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii