Preloader Close

Monitorizare GPS Agricultură

Monitorizarea GPS în Domeniul Agriculturii

În domeniul agriculturii principala preocupare privind gestionarea unei flote de vehicule și utilaje agricole este organizarea și coordonarea acestora pe suprafețele agricole, monitorizarea consumului și a orelor de lucru.

Tot mai multe companii ce își desfășoară activitatea în domeniul agriculturii apelează la tehnologii noi pentru a îmbunătății productivitatea. Din cauza faptului că în domeniul agricol utilajele și vehiculele agricole funcționează cu cantități considerabile de combustibil, este vital că acestea să fie monitorizate pentru a depista și prevenii furtul de combustibil.

Sistemul de monitorizare - HTGPS vă vine în ajutor oferind soluții complete de monitorizare și management pentru flota dumneavoastră.

Prin intermediul echipamentelor gps oferite de HTGPS aveți control total asupra flotei dumneavoastră prin vizualizarea în timp real a: locației, vitezei, orele de funcționare motor, nivelului de combustibil din rezervor și a consumului.

Cu ajutorul sistemului HTGPS puteți depista și prevenii furtul de combustibil, puteți delimita perimetrul în care un utilaj trebuie să activeze (parcelă) cu funcție de notificare în cazul în care utilajul părăsește zona respectivă.


Sistemul de monitorizare gps - HTGPS vă pune la dispoziție soluții complete pentru eficientizarea activității companiei dumneavoastră dar și reducerea costurilor de operare, astfel încât prejudiciile care afectează compania pe termen scurt sau lung cauzate de lucrări nejustificate sau efectuate necorespunzător sunt reduse.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de execuție

Monitorizare GPS
în timp real

Siguranța șoferilor și a mărfii