Preloader Close

Monitorizare GPS Companii de Securitate si Servicii de Urgenta

Monitorizarea GPS in Domeniile de Securitate, Interventie si Urgente

Timpul de interventie, siguranta bunurilor transportate cat si siguranta angajatilor sunt punctele vitale pentru serviciile de urgenta si a companiilor din domeniul de Securitate.


Pentru a oferii siguranta si protectie dar si pentru a monitoriza activitatea, atat in domeniul de securitate dar si de urgenta este nevoie de un sistem inteligent pe care sa se poata baza.


Indiferent ca discutam despre preluarea solicitarilor, organizarea si coordonarea echipelor de pe teren, la timpul de intervenire si chiar intretinerea vehiculelor, responsabilul de flota a unei companii din domeniul de Securitate trebuie sa gestioneze aceste aspect cat mai eficient pentru a reduce eventualele pierderi si pentru a imbunatatii calitatea serviciilor pe care le ofera.

Sistemul de monitorizare gps HTGPS gestioneaza in timp real toate informatiile necesare pentru activitatea companiei dumneavoastra, implementand tehnologia de urmarire cat si sistemele de analiza de date.

HTGPS va ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor informatiilor necesare in managementul flotei dumneavoastra.

Sistemul HTGPS va ofera monitorizare in timp real, 11 tipuri de rapoarte complete si posibilitatea de a seta notificari pentru diverse situatii.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii