Preloader Close

Monitorizare GPS Companii de Securitate și Servicii de Urgență

Monitorizarea GPS în Domeniile de Securitate, Intervenție și Urgențe

Timpul de intervenție, siguranța bunurilor transportate cât și siguranța angajaților sunt punctele vitale pentru serviciile de urgență și a companiilor din domeniul de Securitate.


Pentru a oferii siguranță și protecție dar și pentru a monitoriza activitatea, atât în domeniul de securitate dar și de urgență este nevoie de un sistem inteligent pe care să se poată baza.


Indiferent că discutăm despre preluarea solicitărilor, organizarea și coordonarea echipelor de pe teren, la timpul de intervenire și chiar întreținerea vehiculelor, responsabilul de flotă a unei companii din domeniul de Securitate trebuie să gestioneze aceste aspect cât mai eficient pentru a reduce eventualele pierderi și pentru a îmbunătății calitatea serviciilor pe care le oferă.

Sistemul de monitorizare GPS - HTGPS gestionează în timp real toate informațiile necesare pentru activitatea companiei dumneavoastră, implementând tehnologia de urmărire cât și sistemele de analiză de date.

HTGPS vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor informațiilor necesare în managementul flotei dumneavoastră.

Sistemul HTGPS va oferă monitorizare în timp real, 11 tipuri de rapoarte complete și posibilitatea de a seta notificări pentru diverse situații.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de execuție

Monitorizare GPS
în timp real

Siguranță șoferilor și a mărfii