Preloader Close

Monitorizare GPS Transporturi de Petrol si Gaze Naturale

Monitorizarea GPS in Transporturile de Petrol si Gaze

In industria petroliera si a gazelor naturale calitatea serviciilor oferite fac diferenta daca o companie mai este relevanta sau nu. Astfel companiile din aceasta indrustie apeleaza la tehnologii noi pentru a ajuta conducatorii auto in procesul de livrare a produselor in conditii de siguranta maxima dar si in mod eficient.


Pentru a se respecta normele legale privind sanatatea, siguranta si mediu, este necesar un sistem de monitorizare gps capabil sa ofere control total asupra flotei prind oferirea posibilitati de a se monitoriza in timp real parcul auto cat si accesul la rapoarte complete ce ajuta in procesul de management.


Sistemul de monitorizare gps HTGPS va vine in ajutor prin monitorizarea in timp real ( la 3 secunde) si acces la 11 tipuri de rapoarte complete ce se pot adapta domeniului dumneavoastra de activitate.

Prin intermediul echipamentelor profesionale oferite de HTGPS puteti urmarii in timp real unde se afla flota dumneavoastra, puteti identifica si prevenii stilul de condus agresiv dar si eventualele extrageri de combustibil si lista poate continua.

Avand o imagine completa asupra tuturor acestor aspecte legate de flota dumneavoastra aveti posibilitatea de a sporii siguranta transporturilor, flotei dar si a angajatilor si totodata si relatia cu clientii dumneavoastra se poate imbunatatii, avand raspunsuri prompte la intrebarile acestora.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii