Preloader Close

Monitorizare GPS Transporturi de Petrol și Gaze Naturale

Monitorizarea GPS în Transporturile de Petrol și Gaze

În industria petrolieră și a gazelor naturale calitatea serviciilor oferite fac diferența dacă o companie mai este relevantă sau nu. Astfel companiile din această indrustie apelează la tehnologii noi pentru a ajuta conducătorii auto în procesul de livrare a produselor în condiții de siguranță maximă dar și în mod eficient.


Pentru a se respecta normele legale privind sănătatea, siguranța și mediu, este necesar un sistem de monitorizare GPS capabil să ofere control total asupra flotei prind oferirea posibilități de a se monitoriza în timp real parcul auto cât și accesul la rapoarte complete ce ajută în procesul de management.


Sistemul de monitorizare gps HTGPS vă vine în ajutor prin monitorizarea în timp real ( la 3 secunde) și acces la 11 tipuri de rapoarte complete ce se pot adapta domeniului dumneavoastră de activitate.

Prin intermediul echipamentelor GPS profesionale oferite de HTGPS puteți urmării în timp real unde se află flota dumneavoastră, puteți identifica și prevenii stilul de condus agresiv dar și eventualele extrageri de combustibil și lista poate continua.

Având o imagine completă asupra tuturor acestor aspecte legate de flota dumneavoastră aveți posibilitatea de a sporii siguranța transporturilor, flotei dar și a angajaților și totodată și relația cu clienții dumneavoastră se poate îmbunătății, având răspunsuri prompte la întrebările acestora.

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de execuție

Monitorizare GPS
în timp real

Siguranță șoferilor și a mărfii