Preloader Close

Monitorizare GPS Flote Distribuție și Curierat

Monitorizarea GPS în Domeniul Distribuției și Curieratului

Deoarece în domeniul de distribuție și curierat timpul de execuție este vital, fiecare kilometru și oră parcursă contează. Cea mai des întâlnită problema este blocarea angajaților în trafic din care rezultă timp pierdut, combustibil irosit și productivitate scăzută a companiei și implicit gradul de mulțumire a clientului scade, mai ales în cazul în care există termene limită pentru livrări.


HTGPS vă vine în ajutor!


Holmann Tech vă pune la dispoziție unsistem de monitorizare gps în timp real (la 3 secunde) pentru a vedea exact unde se află angajații dumneavoastră, lucru ce vă permite să luați cele mai bune decizii la timp, iar marfă transportată este asigurată, un aspect benefic pentru achiziția de noi clienți dar și pentru fidelizarea clienților existenți.

HTGPS va ajută să îndepliniți cu success și în cel mai scurt timp livrările prin sistemul de rutare care ajută la optimizarea rutelor după durată și distanță de parcurs, eficientizează ordinea ridicarilor și predărilor de colete, permite alocarea și gruparea mașinilor pentru îndeplinirea ridicarilor și preluarilor de colete în mod eficient și există și opțiunea de comunicare bidirecțională cu șoferii.

Alături de monitorizarea GPS în timp real, HTGPS va oferă și acces la 11 rapoarte incluse, ce se pot adapta domeniului dumneavoastră de activitate, astfel obținând informații detaliate legate de: consum, alimentări, ore efective de lucru, timpii staționarilor și opririlor, modul in care a fost exploatat vehiculul, și lista poate continua.

Toate aceste aspecte fac din HTGPS un partener de încredere pentru monitorizarea si managementul flotei dvs!


Prin contractarea serviciilor de monitorizare gps în timp real HTGPS obțineți:

  • Reducerea costurilor cu carburantul;
  • Reducerea costurilor de mentenanță a vehiculelor
  • Monitorizare permanentă în timp real a flotei
  • Optimizarea activității prin utilizarea minimă de resurse
  • Generare automată de rapoarte
  • Alerte setate pe bază de intervale de timp sau kilometrii parcurși
  • Siguranța mărfii transportate

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de execuție

Monitorizare GPS
în timp real

Siguranță șoferilor și a mărfii