Preloader Close

Monitorizare GPS Flote Distributie si Curierat

Monitorizarea GPS in Domeniul Distributiei si Curieratului

Deoarece in domeniul de distributie si curierat timpul de executie este vital, fiecare kilometru si ora parcursa conteaza. Cea mai des intalnita problema este blocarea angajatilor in trafic din care rezulta timp pierdut, combustibil irosit si productivitate scazuta a companiei si implicit gradul de multumire a clientului scade, mai ales in cazul in care exista termene limita pentru livrari.


HTGPS va vine in ajutor!


Holmann Tech va pune la dispozitie un sistem de monitorizare gps in timp real (la 3 secunde) pentru a vedea exact unde se afla angajatii dumneavoastra, lucru ce va permite sa luati cele mai bune decizii la timp, iar marfa transportata este asigurata, un aspect benefic pentru achizitia de noi client dar si pentru fidelizarea clientilor existenti.

HTGPS va ajuta sa indepliniti cu success si in cel mai scurt timp livrarile, prin sistemul de rutare care ajuta la optimizarea rutelor dupa durata si distanta de parcurs, eficientizeaza ordinea ridicarilor si predarilor de colete, permite alocarea si gruparea masinilor pentru indeplinirea ridicarilor si preluarilor de colete in mod efficient si exista si optiunea de comunicare bidirectionala cu soferii.

Alaturi de monitorizarea gps in timp real, HTGPS va ofera si acces la 11 rapoarte incluse, ce se pot adapta domeniului dumneavoastra de activitate, astfel obtinand informatii detaliate legate de: consum, alimentari, ore efective de lucru, timpii stationarilor si opririlor, modul in care a fost exploatat vehiculul, si lista poate continua.

Toate aceste aspecte fac din HTGPS un partener de incredere!


Prin contractarea serviciilor de monitorizare gps in timp real HTGPS obtineti:

Reducerea cheltuielilor inutile

Optimizarea timpului de executie

Monitorizare GPS
in timp real

Siguranta soferilor si a marfii